Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Özgan’dan başarılı öğrenciye hediye

Başkan Özgan’dan başarılı öğrenciye hediye

Başkan Özgan’dan başarılı öğrenciye hediye

Baskan Özgan’dan basarili ögrenciye hediye

Sabanata ilkokulu ögrencisi Ilhan Yagiz Karaca Darüssafaka Giris Sinavinda basarili olarak ücretsiz ortaokuldan Üniversiteye ücretsiz kolej egitim hakki elde etmesi nedeniyle Kozan Belediye baskani Özgan’i ziyaret etti.

Ögrenci Ilhan Yagiz Karaca ile birlikte okul müdürü Muhammet Yildirim, müdür yardimcilari ile ögrencinin ailesi ile birlikte ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Sabanata ilkokulu 4-H sinifi ögrencilerinden Ilhan Yagiz Karaca, toplam 1.093 adayin katildigi sinavda basarili olarak, mali durum arastirmasi ve saglik kontrolünün ardindan ortaokuldan üniversiteye ücretsiz kolej egitimi alma hakki elde edecek.

Kozan Belediye baskan Kazim Özgan ; “Bu basarisindan dolayi ögrencimiz Ilhan Yagiz Karaca'yi kutluyorum. Bu basarisinda emegi olan ögretmenimizi okul müdürümüzü ve ailesini tebrik ediyorum. Her basarinin ardinda mutlaka ögretmeni vardir. Biz her seferinde ögrenciye verilen degere dikkat çekerek ögrencilerimize basta kitap olmak üzere bir çok hediye dagittik. Ögrencilerimiz okusun diye.Ögrencimizi kutluyor basarilarinin devamin diliyorum.”dedi.

Baskan Özgan ögrenciye çesitli hediyeler vererek fotograf çektirdi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli